Viisi liikepahoinvoinnin virhettä, jotka saavat sinut näyttämään tyhmältä

Kuusi suoraviivaista tapaa muuttaa matkasairaudet menestykseksi

Ei tuntunut siltä, ​​että ongelmat olisivat olleet arvaamattomia: Grayling jätti huomiotta osastonsa merkittäviä varoituksia viedä uudistuksensa läpi vuonna 2014. Siitä lähtien kansantalouden tilinpidon meclizine verkkoapteekki tilaus valiokunnan kansanedustajat ovat sanoneet, että uudistukset vietiin läpi huimaa vauhtia pitäen "kelvotonta". riskejä" veronmaksajien rahoilla. Oikeuskomitea on kuvaillut remonttia "sotkuksi" ja "vakavien ongelmien" syyksi. Uusi kansallinen rekisteri antaa pisteet järjestelmän läpi kulkevien tapausten nopeudesta ja suoritetun oikeuden "laadusta" mitattuna syyllisyyksien prosenttiosuudella ennen kuin asiat on tuotu oikeuteen, sekä ongelmien vuoksi uudelleen järjestettyjen tapausten määrällä. syyttäjän kanssa. Tapausten käsittely kestää vuosia. Sitten tiedämme missä olemme. Haluat myös varmistaa, että olet samanlainen, ja varmistaa, että kokemuksesi taso on yhtä hyvä ennen matkan luomista. Luokitukset kattavat aluksi koko Englannin ja Walesin, mutta oikeusministerin tiedetään olevan innokas ottamaan käyttöön tuloskortteja alueellisella tasolla, jotta yleisö voisi tulevaisuudessa tarkastella paikallisten tuomioistuinten toimintaa. Myös kerran viikossa jokainen meistä vietti päivän paikallisessa magistraadituomioistuimessa kirjoittamalla nopeampaa versiota tästä raportista vähäisistä rikoksista tuomituille ja antamalla tuomareille tietoja jo ehdonalaisilla olevista henkilöistä.

Vuoteen 2017 mennessä Greenwich Magistrates ja Woolwich County Court olivat myös sulkeneet toimintansa. Greenwich ei ollut yksin menettäessään tuomioistuimensa. Kesäkuussa 2021 vireillä oli yli 60 000 kruunutuomioistuimen asiaa ja yli 386 000 vireillä olevaa asiaa. Tämä päättyi minulle vuonna 2011, kun Woolwich Magistrates' Court, kymmenen minuutin hydrochloride kuponki kävelymatkan päässä Probation Officesta, suljettiin ja rakennus myytiin. Kun aloin työskennellä Lontoon koeajalla, joka on yksi monista nimistä, jonka palveluksessa minun piti olla, Englannissa ja Walesissa oli 320 maistraatin tuomioistuinta. Tämä tuntuu yritykseltä syyttää rikosoikeusjärjestelmässä työskenteleviä ongelmista, joita konservatiivipuolue ja heidän oikeussihteerinsä ovat luoneet leikkiessään palvelujen kanssa, kunnes ne eivät enää pystyneet toimimaan kunnolla. Täydellinen epäonnistuminen arvostaa rikosoikeusjärjestelmässä työskenteleviä on johtanut henkilöstöpulaan. Muilla rikosoikeusjärjestelmän osa-alueilla on samanlaisia ​​kriisejä. Uusi oikeusministeri Dominic Raab haluaa nyt, että ihmiset voivat etsiä paikallista tuomioistuinta verkosta ja tarkistaa, kuinka nopeasti tapaukset käsitellään. Vähitellen havaitsimme, että tapaukset, joita käsitellään nopeasti, vähenivät.

Mutta koronavirus pahensi jo kasvavaa tapauskantaa – pandemia ei luonut sitä. Tietysti hallitukselle sopisi syyttää tästä pandemiasta. Tänään. me, jotka emme ole köyhiä tänä pandemian aikana, olemme yhtäkkiä havainneet kuinka köyhiä todella olemme ja kuinka hauraita me ja maailmamme olemme. Muista tämä seuraavan kerran, kun sinulla on paniikkikohtaus; paniikkikohtausten aiheuttajat eivät voi aiheuttaa sinulle fyysistä haittaa. Matkapahoinvointiin on ehdotettu useita täydentäviä hoitoja, vaikka todisteet niiden tehokkuudesta ovat ristiriitaisia. Matkapahoinvointi aiheutti joidenkin lentäjien keskeyttämisen koulutuksesta toisen maailmansodan aikana. Tätä vaikutusta pahentaa keskittyminen johonkin vielä autossa olevaan asiaan, kuten DVD:n lukemiseen tai katselemiseen, samalla kun voit silti nähdä maailman huipuvan silmäkulmasta. Silti olemme paljon, paljon paremmassa paikassa monet ihmiset; Pakolaiset ja siirtolaiset ovat ilmeinen esimerkki. Vaikka kaikki Medicaren tarvittavat kriteerit täyttyisivät, kaikkia lääkkeitä ei kateta, ja kustannukset ovat edelleen omat.

Haluamme vain Ian Lawrencen kategorisen lausunnon, jonka mukaan hän on ajanut sopimukset Thompsonin ohi, ja he ovat vahvistaneet, ettei EVR:n vaatimukseen (tai muuten) ole mitään syytä vastata. Monet näistä avoimista työpaikoista ovat todennäköisesti seurausta katastrofaalisista muutoksista, jotka Chris Grayling teki palveluun vuonna 2014. Hän jakoi palvelun kahteen osaan, josta puolet hoitavat yksityisen sektorin virastot. Henkilöstösairaudet olivat korkeat keskimäärin 11 päivää henkilöä kohden, joista 50 % liittyi mielenterveysongelmiin, ja avoimia työpaikkoja oli 650 valtakunnallisesti. On olemassa monia menetelmiä, joilla tämäntyyppiset oireet voivat ilmaantua itsestään, eivät vain huolen kautta. Mitä sinun pitäisi tehdä näillä tiedoilla, on mysteeri. MomJunction uskoo tarjoavansa sinulle luotettavaa, tutkimuksella tuettua tietoa. Minun on myönnettävä, että olen täysin ymmälläni siitä, miksi tätä ei ole tapahtunut tähän mennessä. Napoa on helppo hämätä, mutta sen sijaan, että heittäisit pois olettamuksesta, että sopimus on rikottu, sinun tulee selittää, miksi uskot, että sopimus on rikottu. Tällä hetkellä MEIDÄN lukemamme (SSW-haara) on, että ON tapaus vastata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *